Tuesday, February 19, 2008

Nothing much

Serious nothing much happened..

Last week punya 2nd interview postponed to a later date.. saya asyik tengok tepon saya. :) End of this week nanti aku call la *adoih*

Weekend biasa2 jek - as usual single wife eheheh

Keje - biasalah berkepok-kepok :)

Yeah, it's boring to be me. But again, nothing much to complaint...at the moment hik hik..

16 comments:

idham said...

amy....selamat berjaya dgn interview tu...:-)
semoga tenang perasan dan lapang dada semasa menghadapi nya.

ffuyooooo, lawa nye telepon baru awak tu....saya suka!! :P

idham

Anonymous said...

Abg Id - mekasih...2nd interview dah confirm selasa depan. Lawa? Saya pun sukaaaaaaaaaaaa :)

Mas Rahim said...

Gud luck dear! heheh wish me luck gak ek in my searching heheh haa nakk hp tuu!!! x acii...asal semua org dpt hp baru nih?:P:P:P

Roti Kacang Merah said...

amy, interview kat mana, kerja apa??? bisik-bisik sket sini...! *tadah tinger*

Amy said...

Kod - Thanks bebehh. Doa2kan la aku. Weh ko mana bleh cari keje baru, kan baru lagik situ :). Alah hp tu kebetulan je, sbb Zul punya phone rosak. Tapi yg dpt phone baru aku eheheh

Kak Lin - Same industry mcm keje sekarang la Kak Lin..veryy near to my current house now. Kalau bangun kul 8am pun sempat lagi :) (berangan!).. kalau dapat la. Doa2kan la Kak Lin..

Anonymous said...

kak, sepoi2 bahasa blog ko ek.. bertahun nunggu updatenyeh

-namEsayErmEL-

p.s. pls clear yur schedule on 27.dec.2008 and 27.dec.2009

Fina said...

bersyukur lah life kau tak huru hara like some people i know ok...hehehehhe...

azhan said...

ngahhaha...kak miliaaa!!!!

Anda baru sahaja terkantoi oleh adik sedare sendiri...kekke....Ajan disini...wah2..blog kak milia hebat gak eh...web rank 3/10 tuu....azan saje2 browse blog org...tup tup..jupe yg ni...hehe...by the way, please review my own launched web (khas buat mama).. www.malaysiancooks.com ...im into e-commerce now...check it out ya!...kim salam sume...ckp tiyah poyo..kui kui...

Amy said...

MeL - I thought ko jarang check blog akO neHH? Elleh kira ok la dari blog ko tu, sebulan sekali :P. Apahal nak clear schedule sampai 2 kali nih? Meh teka - 27/12/08 tunang, 27/12/09 nikah??Hik hik bila nak banjer McD? Dah setahun lebih tuntut tak dapek2 nih

Fina - Huru hara tu tak la tapi cam rasa singLe jek plak bila time2 weekend nih.. malam ni dia gi mancing spending the night there plak..huwargHHh

AjhaNNNN - SabO jek! Elleh, kita dah expect dah coz Aliff ckp hari tuh. Well, welcome to this crap blog ahahha...buat blog untuk Mak Lang? So sweet la you..will check it out. Pandai je rank 3/10,mana dpt tah budak ni! Nanti milia kem salam kat Tiyah poyo tu ehehhe. Meh la visit blog kita ni selalu :)

azhan said...

hehe...bukan bwat blog utk mama...bwat web ler...jual e-book through out the world...kui kui...saje try2 learning e-commerce......azan dpt tau web rank kt milia guna software mozilla tool...it could rank the popularity of each page/web....kim salam abg zul...lame tak jupe die...

Amy said...

Ajhan - Kita dah nengok dah ehehhe. Bagus la, nanti dah kaya raya belanja kita Pizza Hut! :) Dah cakap dah kat abang Zul, dia kata "Lama tak jumpa". Heheheh u take care!

di.di said...

apdet lah makcik...

neomesuff said...

..never been better eh...;-)

all the best dear

Anie said...

heee... nak promot sat :p

Sweettooth said...

just dropping by to say heloooo... ;)

Amy said...

DD - Adoih Zal..jap..jap.

Kak Nomee - Never been better, kalau amy pikir hidup amy teruk, ada yg lagi teruk..so tengah cuba (CUBA dan CUBA lagi) untuk lebih bersyukur dgn apa yg Amy ada skarang :)

Anie - Wah, blog baru..akan ku update link aku nanti. *teringat beef foldover bila la dia nak belanja*

Nina - Hello!! Cewah seronok pegi bercuti?? Heheh..