Thursday, March 27, 2008

Quick update

No la...belum tender lagik. Soon.

Keje macam gila. Enough said.

Tonight pegi jumpa Adam and Akif - tenangkan fikiran. Adam cakap makin banyak, sakit perut gelak kat dia. Akif punya mata makin bulat, pipi makin tembam, leher tak nampak dah :). Cium dia banyak kali, bau baby sangat syiOk.

Doa makan Adam's version : Guba guba guba nasi lemak guba guba guba AMIN.

Tiyah and me gelak nak mampuih. Mana dia dengar pun tak tau. This July he'll be 3 years old.

Abang's picture appeared in few local newspaper yesterday. I'm happy for him

I'll be working this Saturday. What else is new kan? 'Ter' volunteer for an important AGM on that day. Oh, I might go for Auss*no warehouse sale with my colleague right after work.

Have a nice weekend, friends!


13 comments:

Anak Daddy said...

E keluaq paper? I'm working with newspaper company pun tak baca paper. Paper mana? Bila?

neomesuff said...

auss*ino ware hse sale...where? where?

konot said...

doa makan adam sgt cute.. siap masuk nasi lemak tuhhh.. si baik tak masuk pizza hut ke mcDonald ke.. heheh

Inn said...

chomellllll gila doa makan adam. tee hee. tak sabar i nak jadi auntie in nov!

Get a good rest on Sunday tau. and ehem, bila nak tender?

Roti Kacang Merah said...

ya lah ya lah what paper????

by the way, July babies memang macenggitu... kiut and funny!!!hehehehe

Tolong gigitkan pipi Adam untuk Cik Lin k???

Nomee said...

Masuk paper mana? Baik nko cakap Amy!!!!

Amy said...

Aunty Teh - Am not too sure about English paper la. But BH dgn K*osmo ada..hint:Sports

Kak Nomee - Kat S.Alam - dekat dgn Proton katanya..

Konot - Dia sangat banyak cakap sekarang. Tadi aku call my sis in law, dia yg jerit dekat phone "Dah mandi ke belommmmmmmm?" Macam tahu2 je Angah dia kul 8.30pm baru nak sampai rumah :)

Inn - Yes, I was laughing hysterically... aku rasa dia nak translate doa dia macam 'Sahaja aku makan nasi lemak kerana...'. Tunggu la you dah dapat anak sedara nanti, macam2 gelagat! Tender? Most prolly Monday or Tuesday next week :P

Kak Lin - Dah jawab eh paper mana. Ihiks July babies ye? If I bite him, he will bite me back! Teheheh

Nomee - Dah jawab la kat atas tu :)

idham said...

:-) APA MASUK PAPER TU...uhuks....saya ketinggalan keretapi sungguh la...

apa2 pun saya suka versi doa makan adam itu...

guba guba guba....perabih dua pinggan...guab guba...hehehe

abe id

di.di said...

yay... dah dapat offer ker... best best best bila nak open table?

Mas Rahim said...

woit..bila start?ko accept ke x? gud luck! hehehe leh jco satu! hahaaha

Cosmic_GurL said...

Kids ni mmg pengubat hati duka kan? Sometimes when I am sad and down, I dont need words, just a hug and a kiss from my nephew will make my worries go away and I will feel a lot better..tu baru nephew blom anak sendiri...sigh

Amy said...

Republishing myheartbleeds comment :

Amy!!! were you in tech park, bkt jalil this morning? was driving to work in the tech park area and saw this lady who looks like you walking by the roadside somewhere opposit ****! pakai baju kurung hitam and tudung grey or something like that! Betul ke?

Amy said...

Abg Id - Hihihihi saya suka doa perabih 2 pinggan tu :)

Zal - AmbOi, org yg dapat bonus berkepuk2 tu la kena belanja!

Kodeng - Insyallah 2nd week of May. JCo? Jommm

Sherie - I feel you babe! Hang in there

Myheartbleeds - I had to ammend your comment - demi keselamatan walaupun sebenarnya sure dah ada org lain baca kan? kan? :) Hihihi tepat sekali itu ada lah saya. I wore a black blouse today with grey flower prints and grey tudung. I was walking like a mad woman to our other building there in Sy.ukran coz I was late, promised boss to be there by 8.30am, tapi kul 8.30am baru nak start terhegeh2 jalan... :)