Thursday, June 26, 2008

Germany is through...

I enjoyed the game (walaupun terlajak tido, only start watching at 3.20am, I blame hubby for this :P). Walaupun Turkey nampak banyak control game, tapi the last minute score tu counts.

What I don't like about the game was that all 3 TV stations lost connection 3 times! wth? Alasannya takde power. Aduih, saat2 genting plak tu. And two goals were scored during this service interruption. Pfffppthhh! Memang la ada rerun of the goals tapi feel dia dah tak sama. Besok jgn buat hal lagi hendaknya.

I'm sure Zetty is smiling ear to ear now..hmppphhh.

3 comments:

Zetty said...

memang potong stim beb yg lost connection tu. dgrnya satu dunia ni lost connection sebab problem dari stadium tu.

nasib baik goal Philipp Lahm tu dapat tengok.

makcik happy!!! Hahahah!!

izreen fara said...

babe. satu dunia mmg no connection. apparently there was a freak thunderstorm on the continent.
Go Germany!!!

Amy said...

Zets - Tu la. Masa lost connection tu aku dok cakap dgn Zul "Ni kalau ada goal time macam ni mmg hampeh ah". Tengok2 betul, 2 sekali plak tu. Cis. Agak2 ko kalau stadium tu blackout, game stop dak? Harap2 jgn la malam ni jadik camni. Spoil mood betul. Amboi, suka ko eh? Bila final time tu, org pertama yg aku teringat ialah ko. Hehheh

Izreen - Oh no,another Germany fan? hihihihi. Inky support team mana :)