Thursday, July 10, 2008

Should I or Should I not?

Lately, dok rasa macam nak tukar template - back to the customized template by blogspot. As much as I love the template and blogskin now, I think I'm better off with the new version of template which is hassle free and user-friendly untuk org buta IT cam aku ni. Takkan asyik nak nyusahkan si Aishah je. We'll see how it goes la, depending on time and my mood.

Work is crazy this week, but I can bet that this is just half of the craziness my ex-colleagues are facing this week and next week. :) That sort of calm me down. Am working this weekend too, but hoping to spend what's left this Sunday with hubby, to bring my sanity back :P.

Enjoy your weekend friends!

5 comments:

aishah said...

hahaha baru nak komen - bila nak update? buat la mana2 yg berkenan.. janji senang hati :)

Amy said...

Aishah - Hahahha..tah la lately cam takde 'nafsu' nak update. Nothing special has been going on in my life. Kang asyik citer pasal Zul org muntah plak :P. Template yg sedia ada ni Amy simpan dlm notepad, manalah tahu lepas another 6 months karang buhsan lagi, tukar balik :).

Azrul said...

eh sama laa....aku pon bosan la dengan template aku nih. how eh? blogspot punye template pon busan je

Amy said...

Azrul - terbalik plak...aku nak guna balik blog baru, ko plak buhsan dgn template baru. Kalau ko tak nak pakai blogspot punya template, ko pakai blogskin baru..pegi www.blogskin.com. Macam2 bleh pilih. Tapi lepas tu kena terel html la kalau nak buat link ke apa ke...Aishah terel :)

Amy said...

Azrul,pembetulan. www.blogskins.com. Ada s :P