Friday, July 11, 2008

Template baru

Ermm..tukar template lama balik..aku dah buhsan. Tengok la, nanti lagi 6 bulan tukau lagi kut :P

Nanti2 aku tambah/rearrange apa yg patut.

11 comments:

U.Lee said...

Hi Amy, a woman's mind is cleaner than a man's. That's because she changes it more often, ha ha.
Have a great week, Lee.

Arena said...

SIs,

Template lama ni bagus gak, sebab senang aku nak baca.. template lama tu kekadang terblock tulisan dek ombak2 tu.. eh ada ombak tak ko nyer template lama?

Amy said...

Uncle Lee - Hehheh oh, kutuk pompuan yekk! Cheeky! Well, I do admit I'm fickle minded sometimes :P. That sometimes drives hubby crazy hahhaha.
Thanks for dropping by

Che Na - I miss having you in my comments *mowahs*. Ye la, ada sket2 ombak2..aku tukar sbb rasa macam lebih senang nak manage dgn feature dia. Aku ni kurang celik sket pasal IT dan coding2 nih :). U take care beb

Zetty said...

aku vote for template lama.

myheartbleeds said...

Hi Amy!!

Baru ada time nak jenguk sini...been busy... and what a nice surprise! I love the pics you post on the right panel... memories gitew :-) sweeeeett...

I know you're not asking for any opinions, but... I pun macam zetty... vote template lama!!

Inn said...

tak sempat nak tengok template baru.
heh.

finally get to read ur blog. mesti ada gambar food. i'm so hungry now.

Amy said...

Zets - ALah, I know. But ko kena paham aku tak bleh rasa minda tercabar dgn template lama tu.. as much as I like the bakcground, tapi aku susah nak godek.. hihihi

Myheartbleeds - This was my template last year, masa tu you belum baca blog I kut. :)..alah, jgn la tak nak baca plak bila pakai template ni ok? :P

Inn - Takde yg baru la. Previously was the beach background which I love so much but there's many things that I do not know how to do and I feel that with my limited ability, this current template is more suitable. But, you'll never know, kut 3 bulan lagi berubah lagi :)

Roti Kacang Merah said...

buat voting lah Amy, template mana.

I vote for this. *grins*

neomesuff said...

tuko jgn tak tuko..yr blog yr choice ;-)

Ayu said...

aku pun bosan template yang sama jer..hehe.. tapi update blog lagikan malas..nak tukar2 template plak..hahaha....

ko template apa pun aku tak kisah..isinye yang paling best baca :)

Amy said...

Kak Leen - IShh..ehehhe. I like this one too but I like the old background.. *sigh*

Kak Nomee - I'll stick with this for the time being kak..thanks for dropping by :)

Ayu - Terharu ko cakap camtu. Ahaks. Thanks dear.