Friday, September 26, 2008

Selamat Hari Raya

Well, I will still be accessing to internet till Raya but since today might be the last working day for you, I would like to take this opportunity to wish my readers (if any) Selamat Hari Raya.

Sorry if my writings selama ni hurt your feelings, itu adalah tidak disengajakan. And thank you for still reading, eventhough it's crappy and emotional sometimes ahaha. I appreciate your comments and enjoy reading it :).

To my friends, yg kenal aku beyond this blogsphere, sorry for any wrongdoings, yg terkasar, terlawak, termakan, terminum...halalkan ye. Thanks for being a friend, di kala susah dan senang, you know who you are! I love you big time.

Selamat Hari Raya
Drive carefully, ingat org yg tersayang
Enjoy your holiday
Take care!


14 comments:

Inn said...

i enjoy reading ur life stories emotional, non-emotional, work stuff and food stuff. i truly enjoy getting to know you in another light. am glad also that i get to know u beyond the blog. u're a wonderful friend, fiercely loyal and very protective. we are all so lucky :)

selamat hari raya & maaf zahir batin.

aishah said...

slamat ari raye amy..

Amy said...

Inn - Sob soB..sebaknya. Thank you Inn! *hugs*

AishH - Selamat Raya Aishah...update le blog :)

U.Lee said...

Hello Amy, I wish you and everyone at home, Selamat hari raya, and every good wishes and good health always.
Best regards, Lee.
ps, ada ketupat? Rendang? Ha ha.

Amy said...

Uncle Lee - It was very thoughful of you. I had no idea you are still coming to my blog! :P Thank you for the well wishes.

p/s Of course la ada, but cannot courier to Canada! :)). I'll post the pictures for you to drool ok Uncle? :P

Fina said...

sayangkkuuuuu...selamat hari raya aidilfitri ...maaf zahir batin...

Amy said...

Fina - Lamanya tak nampak ko dlm comment box aku ni..Selamat Raya, walaupun kita baru kenal beberapa bulan, sorry la if ada mende gua terkata, terkutuk, terfitnah and segala ter..ter.. hug Alex for me, sila post gambar dia pakai baju melayu kat blog eh, aku takde facebookkk!

Anonymous said...

amy...selamat hari raya & maaf zahir batin yer...raya jemput datang umah kay - hiemash & family

Ayu said...

Selamat hari raya jugak Amy..maaf zahir batin.. bila makan lemang tu ingatlah kat aku yang takleh makan lemang n ketupat raya ni ..hehehe ..

Mas Rahim said...

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin...0-0 ek1

Amy said...

Hiemash - Thanks...selamat raya gak

Ayu - Hehehe dah berketul2 dah aku makan on behalf ko ni..:)

Kodeng - Selamat raya gak.. kalau ko beraya rumah hiemash, jgn lupa ajak aku...nak makan on behalf Ayu ni ehhehe

wanshana said...

Hi Amy,

Selamat Hari Raya and Maaf Zahir Batin!

I'm waiting for your raya photos to be uploaded here, my dear ;)

Dah start kerja ke?

myheartbleeds said...

Amy -- I pun sama... tak sabar nak tengok your gambar2 raya... post cepat, dikk!! ;-)

Amy said...

Kak Shana & My heart bleeds - Wah pressure ni..my best friend pun suruh letak cepat2..it's gonna be a long post of Raya ramblings, kena buat 2 parts kut..nanti eh. Insyallah will do it today. Dah start keje dah hari ni, seksa menunggu 5.30pm sbb dah biasa bulan posa balik 4.30pm :P
Mowahss to you both!