Monday, December 01, 2008

Picture updates

Finally...baru rasa rajin nak update gambar


Birthday dinner dgn B kat A.lexis, gua masih terbayang pizza dia *drools*


Birthday celebration with the family dekat Sr.i Thai, my family punya fav place. Yummy. Ada la gambar Akif, pakai camera phone malam memang tak best. This is hubby's phone. Susah nak ambik gambar Akif yg posing, he can't sit still..aduih. Adam time ni lak nak pakai songkok ke mana saja.. Adam tengah viral fever now, I hope he gets better soon. Sian tengok :(

Pictures here are from my outstation trip to Malacca. Nice apartment hotel, worth it la. Nice view too but you have to have a car if you stay here sbb ada banyak blocks. *iklan* Kak Lin, Amy ada snap gambar bulan penuh tu masa kat Melaka khas untuk akak ehehe.

This weekend my handsome cousin Alif is getting married. I had to balik to B's home for Raya Haji..uhuk uhuk I have to miss your nikah Alif & Jue (they read my blog, although I doubt they would have time to read now), I'm sure it's going to be splendid. Dah pesan kat Tiyah suruh ambik gambar. I can't wait for next weekend, Alif's wedding reception in K.uantan. Will take lots of pictures. Bleh jumpa Azhan's gf, Nurul sekali. *wink*

Welcome to the family, Jue *hugs*

7 comments:

Azrul said...

aku pon suka la sri thai....
tapi ada lagi satu tempat yg lagi best....
memang tak bley bleh punya la....
kat chakri palace....
sedap beb....
tapi bab duit yg tak tahan tu....

Amy said...

Azrul - Best kan Sri Thai? Ko dah try ikan Senangin masak Thai? Kuah ala2 hitam cair dgn cili padi..perghh I tell youuuu. Chakri Palace tak pernah pegi lagi. Ala Sri Thai tu pun sekali sekala bila ada birthday or anniversary celebration..gua mmg suka ah tempat tu

MRSHUSiN said...

eh, sri thai is my hubby's all time fav thai restaurant since azali lagi. i yang tak pernah tau tempat ni wujud; lepas kahwin baru tau! ahaksss...

but i agree, the tomyam there is marveloussss! ishhh... teringin la pulak... hehehe... =)

Zetty said...

makcik tau hotel mana tu!
hari tu aku pegi melaka pun tido situ. okeh kan tempat tu. bebudak punya la excited sebab dia ada 2 swimming pool.

Amy said...

Izan - Ha'ah ada gak I baca yg you and hubby pegi situ gak. How are you? Still resting lagi eh? Take care.

Zets - Ha'ah, ok, harga pun ok (kalau kena bayar sendiri la). Besar siot swimming pool dia..

Anak Daddy said...

Iskk.. tolong kasi alamat Sri Thai thankyouverymuch.

Apasal ramai sangat babies / toddlers ada viral fever sangat skarang? I know at least 2 babies tengah demam. 1 of them warded lagi. Takut laa... Rayyan pun on and off mild fever semenjak 2 menjak ni.

Anonymous said...

Alaaa sri thai ngan alexis tu kat mane? sila explain.. aku dgn ed nih kurang dine kat luar, so tatau sangat..heheheh..

~arena