Tuesday, February 03, 2009

It's snowing in London

Mama texted Ayah at 3.12am this morning:

I am in London now. Very cold. Baru nak bertolak p umah anak DS. Snow tebal la. Nanti sampai I sms lagi

Snowwwwww...bestnya. Yeah freaking cold I know, tapi snoooww? Dah la jarang snow sana. Jelesnya kat Mama..I pray for her health there to brave the weather. Ingat ke pegi 3 minggu, silap dengar ari tu. She's coming back on the 11th, 2 days before her birthday.

I so wanna be her now..*sigh* Snow di Genting itu tak sama dengan snow di London yerr. :P

7 comments:

pB said...

insya allah , one day


amy akan ke sana pulak

Amy said...

Kak PB - Salam..tak sangka masih baca blog Amy :)..mekasihh. London tu dah pernah pegi dah dgn family cuti2 tahun 2001. Cuma masa tu pegi time Spring tapi tetap sejuk. Tak le merasa snow cam Mama sekarang :)

Anonymous said...

Fuiyyoh,

mama jalan sakan nampak..brrrr..sejuk..rasanya tanak gi sno2 gitu.. would love to see and amek gambar.. tapi tak tahanlah sejk sangat nak jalan2..

~arena

Amy said...

Che Na - Nak le rasa..dulu masa rasa umur baru setahun masa Ayah buat Masters kat US tu. Nengok gambar je. Tak tahu la bleh tahan dak. Kat Genting Snow World pun Amy dok ajak blah je sbb x tahannnn. I hope Mama took some pictures in the snow. Tapi kan Che NA, kalau sejok brrrr, bleh felok2 grrrr ehehheh

IdzaRis79 said...

aduh...
sejuk menikam kalbu ku...

MRSHUSiN said...

i pun suka snow! but the last time pi sana, it snowed @ night. so pagi dah takde snow.
but masa kecik i think merasa kot main snow, but masa tu kecik sgt kot main snow pun tak ingat. huhuhu...

anyways, i tagged u! check my blog ok? =)

Amy said...

IdzaRis - Mekasih sudi dtg blog saya. Singgah2 la selalu :P

Izan - Tu la masa kecik tak ingat. I dok tengok gambar je la. Owh kena tag lagi. I loike! Tapi I ada satu nak post dulu citer then after that baru another entry of the tag k? :)