Tuesday, February 24, 2009

Nextttt

It's been a while, I know. And surprise, surprise...Rosnah or Intan no longer pester me to update, tapi siapa tau this time? B...hari2 dia tanya aku bila nak update. Rimas ok? Not that he read my blog everyday, but once in a while dia akan baca, sekali banyak. And he just love reading the comments. Tah naper...maybe sbb ada cakap pasal dia kut :P

Last weekend, managed to watched Upin Ipin in OU. Sangat best! Sila la bawak your kids/niece/nephew pegi tengok. When we finished watching, we saw 'Upin Ipin' at the GS.C lobby and B snapped some pictures. Waiting for the next Malay movie - Yasmin Ahmad's Talentime, pelakon walaupun banyak baru tapi sangat appealing..tengokla trailer kat her blog.

Friends have been pestering me to sign of for facebook dan saya dah rasa hampir terjebak. We'll see.

B took these pictures on his way to work one day, knowing how much I love looking at the moon and sunset, agak sweet la jugak (susahnya bini dia ni nak ngaku) sbb dia take effort to capture those pictures for me. *Kak Lin, nowaday if he's away from me and nampak bulan penuh, dia sure sms. Heheh ada progress di situ*. And the very reason dia suruh aku update sbb nak tengok yg aku dah load gambar yg dia ambik tu kat sini. Thank you B..:)

This week lunch sesama almost everyday sbb dia shift malam. It's nice to have him coming over to the office for lunch. Makin mengada dan manja saya ni.


Am taking leave tomorrow, uruskan hal rumah, insyallah boleh buat appointment utk ambik kunci and then boleh start renovate rumah. Budget bulan 6 nak pindah but it all depends how soon the renovation completes. I am excited on the prospect of our 5th Ramadhan together in our new little abode. :)

I love Tuesdays sebab ada season baru Brothers & Sisters, I love it. Then new season of American Idol, new season of Amazing race, new season of CSI (agak sedih)..well, life has been good. Alhamdulillah.

Note : Yet to do Izan's tag. Ampunnn.

7 comments:

Anonymous said...

aku memang tak tanya tapi aku yang first beri komen wakkkakka..ka...

-intan-

Zetty said...

dah ada facebook..yay!

add aku wehh: zetty j. zetty

Amy said...

Intan - Hahaha..sabo jekk

Zets - Belum lagi, masih memikirkan hahaha..soon.

Azrul said...

apsal CSI sedih. aku tatau citer nih

Amy said...

Azrul - New season tu first episode Warrich mati dah kena tembakk..sedihh.

Roti Kacang Merah said...

SEMAKIIIIIIIIIIN kaklin nak pi tengok upin ipin.

taksabar taksabar taksabar!

haaa nanti kalau dah include Zetty in FB, usha-usha la Kak Lin and Abg Zul jugak in Zetty's list of friends, k?

Jeles ahhh... abg zul kak lin pun tak pernah sms kak lin kalau nampak bulan. heh heh. bagitau zul awak, lepas ingat ke awak masa tengok bulan cantik tu, ingat la ke kak lin pulak....hehe. tumpang ngada, kan.

Amy said...

Kak Lin - Pi ah tengok..sure gelak sakan. Haha FB eh..very soon, insyallah. Takpe, mai la tumpang ngada..Zul tu suka je :)