Sunday, June 14, 2009

Get off my case..

The convo event went well. Balik, terus flat.

This morning, as planned, we went to our house. Ingatke dah siap grill, rupanya baru siap grill depan. Besok baru sambung yg lain2. Hmpphh..sakit jiwa nunggu siap. Here are some picture updates:
Table top dah siap, nunggu cabinet je
The relocated washroom, pintu belum pasang
The airwell that I turned into TV/lepak area, masih dicat

Grill depan je yg dah siap


Bought these on our way back. Dah 2-3 bulan tak makan. Layan le. Get off my case ok? :)


Mama went for lunch on Friday with her group of friends. I just got to know that the new singer, Yuna is one of Mama's friends' daughter. The last time I saw her was when she was in secondary shool I think, so tak cam sangat. Been enjoying her voice and songs when Tiyah told me about it. Apart from the famous 'Dan Sebenarnya', I think her other Malay and English songs are nice to listen to. Here's one for you to listen to. Do click the full version and listen to the whole song. Enjoy!


Missing Star - Yuna

8 comments:

aishah badaruddin said...

suka tgk rumah tgh direnovate ni..
mcm2 nak beli rasanya.. :)

Amy said...

Aishah - Memang, dari sekecik2 mende sampai sebesar2 mende..tu yg kena check kocek banyak kali tu :P

future phenomenon said...

salam tumpang ziarah. jika ada yang berminat dengan teori konspirasi, sejarah nusantara yang hilang, sufism, kebangkitan akhir zaman..sila lah ke nusanaga.blogspot.com

harap salam ukhwah akan bertaut demi masa depan..sekian

dillazag said...

Amy,
Nak beli cd si yuna ni la... Mana nak beli, ek?

Amy said...

Kak Dills - Cuba ko search Yuna dlm facebok, ada info situ. Setahu Amy dia dok recording the full album, tapi EP dah bleh beli/order.Kak, EP tu apa? :) *sungguh tak tau ni*

Linda said...

Looking good there...Alhamdulillah..

:)

Anonymous said...

hehee! tak sabar2 ek Amy tunggu umah siap.. kang dah siap tak sabar2 pulak nak mengisi perabut .. kang dah penuh perabut tak sabar2 pulak nak mengemas .. rajinnyerRRRr

Yuna mmg best .. dari dulu suka dia!

~~AiLing~~

Amy said...

Linda - Alhamdulillah. Semalam grill dah siap sampai belakang, my parents pegi tengok..I tak dapat la nak tengok lagi, weekend ni balik Pahang plak, next weekend la kut. *tak sabar*

AiLing - Tang ngemas tu sebut slow sket heheh. Yuna best kan? Sedap betol lunak sora dia nyanyi English.

EP tu apa weh korangg? Aduih. Aku google la.