Monday, July 06, 2009

So near, yet so far

Quite a busy weekend, I must say. My legs are sore.

Saturday morning pegi rumah baru, hubby and daddy pasang cermin bilik air, tempat sidai kain, fix kipas to the wall. Rumah saya ada 8 kipas ye..(pelik kan) and belum masuk aircond kat master bedroom lagi which is wajib. Aku? Ada la mop2 sket, cuci tingkap sket..lantai semua org renovate tu dah cucikan dgn chemical bagai. Tinggal nak mop2 lagi before betul2 pindah. And lepas tu aku duduk bersila jadi supervisor dgn mama :). My uncle came a bit later with his Black & Decker driller to learn drilling from Ayah. Jeles tengok dia punya spanking new chilli red Volvo. Gila lawa and sporty.

I left early as I had to attend a friend's birthday party..birthday anak2 dia in Set.ia Eco Park. Tempat tu cantik, there is a club house and the party was held there overseeing a pool. Nice eh? And the food, I tell you..sgt generous. Plentiful and delicious, yummy. Dah la lama tak makan lasagna, aiyohh, dua kali tambah, pastu beehoon goreng sedap, kuih2 sedap, teh tarik pun sedap. I lost count of how many cups I had. Some pictures here are from Kak Rina punya photographer. Of course, top of the cream is I get to meet Rosnah and Myza. I thought Julie is coming too but she had to nurse her sick baby. So, reunion kecil2an je la.
Reached home late evening, and waited for my nephews to arrive. Adam & Akif were naughty and cheeky as usual. Had dinner with them and lepas they all balik, aku terus flat.

Sunday, as planned, went out with Mama, sis, my aunty and cousins. My Aunty told me about this nice ala-ala English punya deco shop in Am.pang and I fell in love! Sgt kiasu (ask my sister) as I wanted to grab everything! I've went to English deco shops before but I think I like this one. Just got to know that they have another branch in S.Alam, so will be paying a visit soon. Just my luck, masa aku pegi tu ada sale. And confirmed sale coz my cousin's wife who was with us that day claimed that they have reduced the price dlm RM15-RM20 la jugak coz she just purchased few items there couple of months back :)).Next month le plak, I've done enough damage to my pockets already with the purchases. Oh, I went to IKEA too right after that. Purchased a few more items and went back. Terlepas section dapur punya la nak short cut (coz kaki kitaorg semua dah jerit2), tahu2 je dah sampai bawah and dekat payment counter. Malas le nak patah balik kan.

Some of the purchases, the clock in red/pink was given by my sis as a present. Such a darling :). Beg Guess dia yg baru tu tak nak ke hadiahkan???? :P

Tu je la my weekend story. Hari ni, felt a bit gloomy. Received news about my niece, Lisa. So near, yet so far. *sigh* Aku dah tak larat nak nangis today. She needs space and time, I think. I hope she wants to keep in touch with me.

And Kak Lin pun sms, bagitau bulan penuh malam ni. Macam tahu je I'm feeling sad.

(Lyrics courtesy here)

oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila..air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila..kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan di sebalik senyuman mu itu

kau juga merindui aku

Gosh, I miss her!


8 comments:

aisha said...

kak amy!!!!!!!!!!! jahat!! mana aci ada orang lain belikan jam dulu untuk akak... kata nak black and white nyer tema.. merah mana masuk.. hehehehhe.. tak aci, tak aci... sedey la diri ini..huwaaargggghhhhhhhh!!!

Anonymous said...

amy sabar bebanyak....I think u need to give her time to reconcile everything...kids like her have to go through tough time like that,not easy dear...take care dear..hugs

-mama crocs-

dillazag said...

hey ames.. not to worry, dear.. as you said, she just needs some time..
hang in there, honey. at least there's news now.. that's one step closer..

Linda bayam said...

Amy, I know where's the Shah Alam branch...ko kena pegi waktu pagi, n bawak segala cash, credit card or debit card, takut taknak balik je nanti sebab that place is oh-so-wonderful..

nice to see all things are in place.. :P

Nomee said...

Hi Amy @
Seronok shopping yek? Lain kali kalau gi Se.tia E.co P.ark bagi tau. Rumah aku dah dekat lah tu. (Tidak le aku tinggal di E.co P.ark, tapi dah dekat tuh...)

Anonymous said...

Amy : halo..halo...wei gi setia eco park siap buat reunion lagik. just under my nose. bukan nya nak jumpa aku sekali.. aku dok kat setia alam jer tuh uwaaaaaa *jelir lidah balik kat kau dgn muka sedih* ;(

Nomee: kau kat mana sekarang..next time bole dtg umah ekk *hiemash*

水煎包amber said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女