Wednesday, December 09, 2009

Where is everybody?

Seriously, where is everybody? Blog2 semua tak berhapdate... hmpphh

Ni semua penangan Facebook ler nih..

Wah, wah..speak for yourself la Amy :P

Orang2 Selangor sekelian, have a nice long weekend. Like what Pijah mentioned in her FB, orang Selangor dah tak yah keje Jumaat dah tahun ni :). Am taking half day leave this Friday (have to work while you orang Selangor semua still sleeping..tsk tsk) and off to Kuantan after Friday prayers for a friend's wedding in Kuantan on Saturday, insyallah.

Owh, and it's her birthday today :). Happy birthday Aisha, thanks for being a loyal reader. Moga panjang umur dan murah rezeki selalu. Selamat menempuh alam perkahwinan, it's not gonna be a bed of roses all the time but it's a fun new journey to get to know each other better.

This coming Sunday also marks my 6th year wedding anniversary. That shall be a new post of it's own. Later!

12 comments:

toughcookie said...

i updated around the same time you updated your blog ;)

Amy said...

Hahha Juan, naughty eh nak usik I. Tapi I dah determined nak update selalu sket. And ada rasa nak link ke my FB tapi nanti dulu la, kena filter sket some post hehe.

pijah said...

happy anniversary amy!

aku blog dah tader, fb pun malas. apa nak jadi nieeehhhhhhh

-LaiLa- said...

hehehe... amy, aku selalu ternanti2 post hang... bila dah habis exam nie, hari2 aku check taww.... hahahaha.....

Amy said...

Pijah - Tq! Tu la..I miss reading your writing la Pijah, gi travel2, funny2 story. Dlm FB kan ada note tu, tulis ah situ :)

Laila - Alamak..ye ke? Pressure I! Besok sampai Isnin tak yah click, mmg takkan ada post baru..kat FB maybe. I nak pi Kontan ni Friday, ada wedding.

pB said...

jgn ler tinggal blog

Fina said...

weiii aku baru lepas update blog apa...makin nak exam makin menjadi2 aku blogging hehehhe...tapi gua dah habithhh exam...happy anniversary amy...

Amy said...

Kak pB - Dak aihh, insyallah. Ni kan tempat Amy meluah rasa..kesian org yg membaca, mood Amy kejap up, kejap down. Anyway, terima kasih sbb masih membaca blog Amy :)

Fina - Ye ke? Aku click hari2 tau :P. Takpe blogging bleh menghilangkan stress study hehe. Best ah, ko dah abis exam, Zetty pun dah dapat result..bila nak dtg bertandang rumah besan ko ni. Zetty kata ko busy, ko baru balik obersea kan. Thanks for the wish babe, dah 6 tahun, dan berdoa for another 66666 years :)

diDEN™ said...

aku pun kadang2 malas gak update blog, tapi ad kaedah alternatif.. masa lapang tulis kat notepad entri terbaru, bila da de tenet.. trus publis.. hehe jimat masa, walau dmana jua anda berada

[From diDEN]

Amy said...

Diden..ada gak buat camtu..karang2 sket simpan dlm draft kat mailbox.. pastu kadang2 terlupa :P. Nice to have u here. Tq :)

aisha said...

kak amy..thanks for the wishes and thanks for coming to my wedding...terharu sangat...love you loads..!!

Amy said...

Hihi Aisha..no problemo.