Tuesday, April 13, 2010

My nephews

Was actually planning to update on some other things tapi update ni dulu. Semalam, my two nephews were admitted to P.usrawi due to dehydration. Punca utama tidak la ku tahu, cuma Adam start kena masa dekat Bandung, followed by Akif, tak bleh makan apa, muntah balik. Probably due to food, or weather or most probably air/minum yg tak sesuai dgn diaorg.

Just called my SIL tadi, both boys are getting better. Adam pun ceria je dlm phone bila bercakap, unlike yesterday soOoo weak. Aiyoh, dah biasa budak berdua tu yg lasak gila bila tetiba lembik je kat atas katil hospital mula la air mata aku nak ngalir (drama queen kan?)

Am going to visit them again petang ni after work, dah bawak coloring book sekali ni. Nanti nak singgah mana2 shops yg ada jual pencil color or crayon.. tak la boring sgt diaorg duduk kat hospital tu.

Till later.

7 comments:

Konot said...

allololololol kecianyer depa..

ye amy..nko mmg drama queen.. exactly like me!!!

Amy said...

Konot - Hihi, kan? Tu baru anak sedara. If anak sendiri, mau tak lepas pegang tangan Adam and Akif sampai naik rimas diaorg haha.

aishah badaruddin said...

bestnye ada auntie yg belikan buku2 kaler ni..
memang kesian bila tengok bebudak sakit kan..

aisha said...

hahaha.. ngelat lagik..mana nye entry yg sepatutnyer nih.. isk isk..by the way, kiss and hugs for me ok..

Amy said...

Aishah - Ha ah patah jiwa rasanya tengok diaorg lembik sbb dah biasa tengok buas dan lasak. Tapi hari pertama je, masuk hari kedua dah hyper balik :P

Sha - Nanti, nanti..fening neh. :)

Silent Scribbler said...

to my favorite drama queen... he he he he. bla nak update blog ni? :-)

Amy said...

Sha - Good thing you asked. I started updating at 12.00am (mata dah tak larat tapi sbb gambar semua dah ready and I tak nak peminat setia I menunggu hahahaha). So there, cukup panjang berjela I update, hopefully enough to last you for 2 weeks hihi