Sunday, August 29, 2010

Moving to Planet Amy

No doubt I'm feeling rather down now. But before that let me do a disclaimer that me feeling down has nothing to do with Zul or my immediate family. Ok that's that.

Aku tak reti la nak pura2 happy..kalau down, mmg down la. Sampai rasa nak move to another planet, bringing the people that matter most to me. Yg terima kebaikan dan keburukan aku seadanya. Yg tak pernah judge aku. Yg sentiasa support aku.

Agak2 berapa harga satu planet eh? Duit plak takde. Dem.

12 comments:

Arena said...

Kejap je tu kot. Sesekali layan jek perasaan down tu. Esok2 just pick up yourself and move on. You are far more stronger than you give yourself credit to. Take care sista.. Kalau nak sembang email me..

Amy said...

Che Na - Tq sis..mowahs.

mamacrocs said...

Milia,
kita tong tong nak ngko ngan aku beli satu planet ....
Ingat pesan mak cik jgn serabut kan kepala ngan anasir luar kerana mereka bukannya membantu banyak yang jadi hantu sampai ngko buntu....tarik napas jom kita buat tai chi hmmm kat kl dah femes ngan kelas zumba belum..kalau dah join milia, it is so much funnn

Amy said...

*letak kepala atas riba Intan* tq Intan.

aisha said...

akak..buat planet sendiri jer la.. jgn lupa jemput saya datang ek.. hehehee.. take care akak!

Konot said...

ala beb naper ni?
sabar eh... ko nak period kot.. :)
(pasal aku pun mereng semcm sbb nak period...)

Amy said...

Sha - Hehe..hey raya mana nanti? I might be going to Kuantan on 3rd day Raya..kalau Sha ada bleh jumpa.

Konot - Biasalah, dugaan dan ujian. Arghhh jgn ckp pasal period, dah 2 bulan ni macam tak period. Ada kemungkinan aku puasa penuh tahun ni. Andddd jgn tanya tah2 aku pregnant. Takde maknanya period aku ni mmg kadang2 weng2 camni. Selamat Raya Konottt! Ko takmo dtg ke rumah aku besok.. tak jawab pun invitation kat FB tu. Farah pun tak reply.

Fina said...

aku rasa nak kesian ada...nak gelak pun ada bila baca kau beli planet nih...sabar je la ami..dugaan bulan posa tu....try to cheer up ok....btw, u r invited to my sibling's cafe kat wangsa walk, kunyah cafe this saturday if u r free...nanti aku post shoutout and send invites or FB and blog ok...

Amy said...

Fina - Hehe thanks for the invitation. Supposedly ada cousin nak dtg berbuka, if dia cancel, then maybe can consider..tapi Zul abis keje 7pm..cam lambat sgt la plak kan.. Zetty pegi ka?

Fina said...

zetty tak pi...datang je la, shareen ada insya Allah..it's tomorrow night...kalau lambat u come for coffee and teh tarik also can....

Zetty said...

actually aku pegi, last minute berjaya make time nak pegi :)

sedap food!

Amy said...

Uhuk takde rezeki..prolly next time. Jgn serik ajak aku eh