Wednesday, July 20, 2011

Chelsea, Chelsea! Go Malaysiaaaaa!

I saw from my FB wall about the EPL teams coming to Malaysia sometime back. Bila tahu ada Chelsea, aku mencongak2 hari and confirm B keje shift malam masa Malaysia vs Chelsea tu. So aku buat dek je la..tengok kat TV je la, aku pikir.

Tetiba siang tadi, mama call kata Ayah tanya whether aku interested nak gi tengok game tu. Kalau nak, Ayah nak belanja me and my sis, dia tahu aku suka sgt tengok bola. WHATTT? Pucuk dicita, ulam mendatang.. besar tapak tangan, stadium bukit jalil tu adik tadah, ayah! Happynya heheh.

So, insyallah besok malam I'll be there in the stadium watching. Can't wait. Walaupun keje berlambak, dan selalunya 8pm baru nak balik..untuk besok aku tak kira. 6pm chiow dari office. Mujur la dari office ke stadium tu sekangkang kera je kan? :) I needed the break, anyway. Physically and mentally tired. And also looking forward to this Saturday for meet ups with BFFs. Miss them so much, sumber penstabil mental aku hahha.

See ya in the next post!

6 comments:

Arena said...

Wah, a wonderfully needed break you got there, kan. Have fun. Bawak actifast, kot2 sakit kepala ramai2 orang tuh hahaha. Aku pon dah terikut ed, anti social. Tak leh tempat2 crowded kakaka. Nanti pening kepala.

Anie said...

Kalo baca sms aku tu.. jgn marah yea kak.. -- hahahahahaha!

FicHiEk said...

wah!!!! jeles!! jeles!! kem salam drogba...hehhehe

Amy said...

Che Na - I think what makes it sweeter is bapa aku belanja anak2 pompuan dia tengok bola hahah..Ponstan ada sebiji dlm beg buat bekal haha..Sejak dah nak masuk 3 tahun dok BJ, ni baru nak pi tengok bola kat stadium. My previous two visits tengok konsert. Zul tengah jelesss gila sbb dia kena keje malam ni

Mel - Ellehh, tak heran. Chelsea tetap di hati. Eyy, aku sokong dedua tau malam ni..

Fichiek - nanti aku kirim blow kiss kat Drogba k Fichiek. Hihi

Mel - Elleh

HappyIrfa said...

salam kenal..
saya dr blog arena :-)

Amy said...

Hai :) Thank you for coming. Singgah2 la selalu..