Thursday, August 25, 2011

Iftar with ADP3 girls

I wanted to blog about my x-ray result and also whine about work but that would have to wait. Nak update pasal iftar semalam yang sangat best.

There were 9 of us plus 2 kids. Hiemash (Organizer yg dipaksa), Kodeng, Linda, Yanti (who came all the way from Tjg Malim and balik malam semalam terus), Inn, Aje, Ted, Nona and me. Gigih aku drive dari TPM ke KLCC. Not bad la, sebab aku masuk MEX, so half journey dah selamat. Cuma masuk Jln Tun Razak tu jem ler, but moving slowly. I reached there around 6.30pm. Hiemash, Kodeng, Nona yang dah sampai dulu quickly beratur and managed to get an 11-seater for us by the time aku sampai depan kedai.

Nasib baik la letak kitaorg dekat ceruk dunia..tahu je la all this ladies kalau dah bersembang + gelak = disaster. Food was nice, the company is superb. Terus hilang rasa craps dan nak menyumpah sepanjang hari tu bila jumpa set2 kawan ni. Ramai lagi the usual 'iftar' friends yang tak dapat datang : Alin, Kak Dilla, Rosnah, Noresh, Nora, Normi, Shell, Pijah, Maff, Rina.. and of course Zied yg dah ada di Ostolia. We miss you gals, sure lagi gegak gempita Chilis tu kalau semua ada :). Here are some of the pictures. All pictures credit to Kodeng and Nona. Thanks!



Colors of friendship

Aku dah officially tidak berpuasa start semalam (which explains my very bad mood dari pagi semalam). Oh well, jadi Sabtu ni bleh la aku membuat kuih raya dgn tenang dari pagi sampai malam tanpa penat dan juga mengemas rumah dan mempacking baju hari Isnin dgn riang. Isnin pagi kena pegi hospital kejap buat fisio kat tangan ni. Will tell more about it in the next post.

Yang dah start bercuti and nak memulakan perjalanan balik kampung, drive carefully ya. Enjoy Raya and the long leave.

3 comments:

aisha said...

ok akak..dok diam2.. jangan nak renyah sangat2. dah la raya awal.. hehehe.. buat kuih, buat gak, jangan angkat berat benda alah suma tuh.. if ada abg zul, buat kerahan tenaga dia skali kay.. selamat hari raya gak!

Amy said...

Nak suruh abg Zul baca comment ni nanti.. memang nak kena buat kerahan tenaga. Tapi tau je la akak ni, tak bleh dok diam lagi2 nak tinggal rumah lama, sure nak ngemas dan sental segala. (Pasni takyah basuh bilik air dah, yahoooo!)

Blogger said...

Did you know you can create short links with Shortest and get money for every click on your shortened urls.